Noin kaksi annosta

  • Sipuli
  • Paprika
  • Sopivasti kanaa
  • Teriyaki-kastiketta
  • Ankanmakuisia pikanuudeleita
  • Valkoviiniä tai omenasiideriä
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Öljyä paistamiseen

Kuutioi sipuli ja paprika valmiiksi. Ruskista kanat pannussa, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada syvälle lautaselle ja sekoita mukaan reilusti teriyaki-kastiketta. Kuullota sipuli pannussa, kaada mukaan paprikat ja sekoittele pari minuuttia. Käytä maustamiseen runsaasti mustapippuria. Kaada pannulle valkoviiniä tai siideriä (esim. Pinot Gris tai puolikuiva omenasiideri) sen verran että pohja peittyy kunnolla. Keitä neste melkein kuivaksi ja kaada kanat takaisin pannulle. Sekoittele hetki ja kaada kanat ja kasvikset takaisin lautaselle. Keitä nuudelit 2 desissä vettä 3 minuuttia, vettä saa haihtua runsaasti. Kaada nuudelit lautaselle ja sekoita.

No feedback yet

November 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 << <   > >>
Random musings on even more random subjects.
You might also like to take a look at my Twitter feed.

Search

  XML Feeds

powered by b2evolution CMS